PRVA RUNDA MEČA DESETLJEĆA McGregor i Mayweather na presici pred 10 000 fanova

Foto: Getty Images/Guliver Image

PRIPREMITE se za mjesec i pol dana ludnice. Malo je vremena ostalo do pravog početka promocije "Plesa od 180 milijuna dolara", budući da je najavljena prva press konferencija na kojoj će se naći UFC-ov prvak Conor McGregor i boksačka legenda Floyd Mayweather.

Kako obavještavaju relevantni britanski sportski mediji, londonski Wembley stadion bi trebao ugostiti prvu press konferenciju prije meča, koji se održava 26. kolovoza. Na njoj bi se po prvi puta zajedno trebali naći Conor McGregor i Floyd Mayweather Jr., a prema prvim informacijama, u prodaju će se pustiti 10 000 ulaznica za zainteresirane fanove. Pitate se hoće li biti rasprodano? Engleskim rječnikom, mislimo kako je to "no brainer".

Još nema nikakve službene potvrde, no sve govori kako je u pitanju sljedeći vikend, odnosno 14. ili 15. srpnja. Zanimljivo je kako je Floyd pristao odraditi prvu press konferenciju u podosta neprijateljskom okruženju, jer nema sumnje kako će većina prisutnih fanova biti na strani McGregora te isto tako nema sumnje kako se Irac posebno priprema i za tu prigodu, a ne samo za meč koji će mu donijeti zaradu karijere.

Ranije je Dana White najavio kako će oba sportaša uskoro krenuti u svjetsku promo turneju, a sada se čini kako je London njena startna stanica. Zanimljivo, turneja neće posjetiti rodne gradove boksača, Dublin u pitanju McGregora te Grand Rapids u Michiganu, u pitanju Mayweathera.

 

Pročitajte više