UFC

Prvak UFC-a: Bolje je bez navijača. Loču i viču gluposti, hrpa svinjskih go*ana

Foto: Getty Images/Gulilver Image

NAKON što je obranio naslov prvaka u srednjoj kategoriji UFC-a, Israel Adesanya potvrdio je svoj status kao vjerojatno najveće zvijezde čitave organizacije.

Na konferenciji za medije nakon borbe odgovarao je na pitanja o svojoj ostavštini, budućim borbama i drugim suparnicima u diviziji, ali posebno je zanimljiv bio odgovor na pitanje kako je boriti se bez navijača.

"Iskreno, mnogo je bolje. Nemaš pijane navijače koji loču cijeli dan i onda viču gluposti. S većinom njih imam dobar odnos, ali se u gomili pretvore u hrpu svinjskih govana. Zbilja mi ne nedostaje kad se deru 'Nokautiraj ga! Savini mu penis!' ili slične gluposti."

Adesanya je prije par tjedana započeo s neobičnom kampanjom protiv fanova NFL-a koji su zviždali igračima. Tada je na svom Twitteru napisao da su navijači slabići iz gomile, od kojih neki ne zaslužuju gledati vrhunske sportaše.

Tehničkim nokautom u drugoj rundi Adesanya je u noći sa subote na nedjelju obranio pojas i ostao bez poraza u profesionalnoj MMA karijeri (19-0).

Pročitajte više