Pucaju teniske "ljubavi": Ćorić definitivno raskinuo s Johanssonom, Ljubo više ne trenira Raonica

Foto: Hina

BORNA ĆORIĆ ostao je bez trenera, nakon sedam mjeseci raskinuo je suradnju s Thomasom Johanssonom, unatoč tome što je pod njim napredovao s 54. na , privremeno, 33. poziciju i tako ostvario plasman karijere.
 
"Prije sezone zacrtao sam si kao cilj ulazak u prvih 50, što je bilo realno ostvarivo. Sad sam oko tog mjesta (44.)., godina je bila jako dobra. Bio sam 33. i malo pao, nisam zadržao isti nivo", rekao je Ćorić za službene stranice ATP i najavio 2016. godinu.
 
"U sljedećoj godini želim ući među prvih 30. To mi je glavni cilj, mislim da to mogu postići. Znam da mi neće biti lako, to je očito, ali radit ću naporno i vidjet ćemo što će se dogoditi", poručio je.
 
Ljubičić nakon više od dvije godine nije trener Raonica
 
Promjenu je doživio i Milos Raonic, koji je raskinuo suradnju s Ivanom Ljubičićem. Ona je započeta u srpnju 2013. godine, a tijekom nje Kanađanin je osvojio tri ATP naslova te dohvatio još pet finala, a trenutno je na 14. mjestu ATP ljestvice.
 
"Htio bih se zahvaliti Ivanu Ljubičiću za veliku podršku, brigu i razumijevanje. Odlučili smo ne nastaviti našu profesionalnu suradnju, ali ostat ćemo bliski prijatelji i želim mu sve najbolje", poruka je koju Raonic poslao putem Instagrama.
 

Pročitajte više