Puyol promijenio priču: Mediji ne sastavljaju Rijkaardu momčad!

NAKON što je jučer medije direktno optužio da su potencirali novu ozljedu njegovog suigrača Lionela Messija, Barcelonin kapetan Carles Puyol je, najvjerojatnije instruiran od strane kluba, cijelu priču demantirao i još jednom optužio medije; ovaj put za izvlačenje riječi iz konteksta.

"Nadam se na nitko nije razumio moje riječi na način da smatram kako mediji određuju momčad našem treneru i da je Rijkaard pao pod pritiskom javnosti. Takve stvari nikada nisam niti pomislio, a kamoli izjavio", pravdao se neuvjerljivo Puyol ponudivši sasvim drugo objašnjenje:

"Naprotiv, rekao sam sasvim suprotno. Treneri znaju najbolje svoj posao i naravno da će odlučiti prema svom znanju i svom osjećaju tko će igrati. Ono što zabrinjava je da dio medija nije vjerovao u objašnjenje zašto Leo Messi nije igrao protiv Atletika u Primeri."

Barcin kapetan je na kraju zaključio cijeli "nesporazum" toplim riječima za brzi oporavak svog suigrača.

"Mislim da više ne treba pričati o tome. Želimo svom suigraču što bolji i brži oporavak i da se uskoro vrati na terene. Sve što smo prošli ovih dana nam je velika lekcija za budućnost", rekao je na kraju.

Prema prvim liječničkim prognozama Messi bi zbog ozljede zadobivene na utakmici Lige prvaka protiv Celtica mogao izbivati s travnjaka čak dva mjeseca, dok optimističnije prognoze predviđaju 6 tjedana pauze za argentinskog nogometaša.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više