Ivan Rakitić

Rakitiću klub u koji želi otići postavio nevjerojatan zahtjev

Foto: EPA

SEVILLA želi Ivana Rakitića, ali uvjet njegovog povratka je da prije toga s Barcelonom raskine ugovor koji traje do lipnja 2021. godine. 

Tako nešto je gotovo nemoguće očekivati. Španjolski prvak za hrvatskog reprezentativca koji na Camp Nouu nije u prvom planu traži između 15 i 20 milijuna eura kako bi taj novac uložio u dovođenje Lautara Martineza iz Intera. 
 
Sevilla za 32-godišnjaka ne planira dati ni jedan euro Barceloni. I ne samo to već Mundo Deportivo javlja kako traže od Rakitića da pristane na puno manju plaću od one koju ima u Barceloni (oko osam milijuna eura). Problem je i duljina ugovora. Rakitić traži trogodišnji ugovor, a to se ne uklapa u Sevillinu klupsku viziju. 

"Za Rakitića je i dalje prioritet Barcelona i završetak ove sezone u kojoj se lovi titula u Španjolskoj i u Ligi prvaka. Kasnije bi htio ostati u Primeri, najviše mu se sviđa opcija povratka u Sevillu. Tamo je idol navijača i to je grad njegove supruge", pišu Katalonci i navode da situaciju s Rakitićem prati i Atletico.

Rakitić je u Barceloni od 2014. godine. Ranije je tri sezone nosio dres Seville i postao kapetan kluba.

Pročitajte više