Reakcije MMA boraca: Stipe, uzmi ono što ti pripada!

Foto: Stipe Miocic/Facebook
 
OZLJEDA Caina Velasqueza te najava Stipe Miočića kao njegove zamjene u meču protiv aktualnog prvaka Fabricija Werduma je vijest dana o kojoj su svoje dojmove iznijeli i brojni akteri iz MMA svijeta.

Čitajući reakcije osoba iz svijeta slobodne borbe, možemo zaključiti da većina smatra kako je Stipe zasluženo došao do ove prilike, ali i da će, osim u podršci svojih fanova, uživati i u onoj koju će mu pružiti MMA kolege čija potpora neprestano stiže na njegov račun, a tu su i legende poput bivšeg UFC-ovog teškaškog prvaka. Tim Sylvia je rekao: "Već vam godinama govorim da će doći Stipino vrijeme".

Roy Nelson, kojeg je Miočić porazio prije nekoliko godina, napisao je: “Superbowl vikend neće vidjeti okršaj između Werduma i Velasqueza, ali sad je Stipe uskočio kao zamjena. Svoj novac ponovno stavljam na Werduma.”

Evo i ostalih reakkcija....

Elias Theodorou: “Čestitke Stipi Miočiću. Uzmi to brate!”

James Vick: “Veliki sam fan Fabricija Werduma, ali u ovom slučaju sam na strani mog čovjeka Stipe Miočića. Nadam se da je spreman dočekao ovaj poziv!”

Scott Holtzman: "Čestitke Stipi na borbi. Zaslužio je to.”

Matt Mitrione: “Želio sam ti pomoći u pripremi. Prijatelju, budi svoj i uzmi ono što ti pripada.”

Stipin konkurent za status prvog izazivača Alistair Overeem: “Čini se kako je došlo do novog razvoja situacije.”

Mitch Clarke: “Čestitke Stipe, ti si faca.”

Tim Sylvia: “Stipe, toliko sam nabrijan zbog tebe. Već godinama govorim da si ti iduća velika stvar koja će se dogoditi teškoj kategoriji. Sretno!”

Brendan Schaub: “Naravno, ali Stipe zaslužuje legitimni napad na pojas, a ne samo ovaj u koji je uskočio u posljednji trenutak.“

Pročitajte više