TRANSFERI

Real najboljem golmanu Lige prvaka iz prošle sezone poručio da je nepotreban

Foto: EPA-EFE

REAL MADRID obavijestio je Keylora Navasa, najboljeg golmana Lige prvaka iz prošle sezone, da više nije potreban, što znači da će Kostarikanac morati potražiti novi klub ako želi igrati, objavljeno je u španjolskoj emisiji El Chiringuito. 

O Navasovom odlasku priča se otkako je Kraljevski klub doveo Thibauta Courtoisa iz Chelseaja za 35 milijuna eura. Courtois nije oduševio u debitantskoj sezoni u Realu, Navas je branio u šest utakmica otkako se Zinedine Zidane vratio u ulozi trenera, ali većinu sezone proveo je kao zamjena belgijskom vrataru.

Navas je u karijeri skupio 161 nastup za Real, u koji je stigao 2014. nakon fantastičnog Svjetskog prvenstva u Brazilu, gdje je s Kostarikom senzacionalno stigao do četvrtfinala. Ondje su ispali od Nizozemske nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

U Realu je osvojio sve osim naslova prvaka Španjolske. Ima tri uzastopna naslova Lige prvaka, u kojoj je bio jedan od najkonstantnijih igrača Reala. Osim toga, osvojio je jedan španjolsku kup, tri europska superkupa i četiri naslova svjetskog klupskog prvaka.

Pročitajte više