Real oduševljeno prihvatio 60 milijuna eura za Zlatnu kopačku SP-a, ali on ne želi u Italiju i ima samo jedan cilj

Foto: Guliver Image/Getty Images

JUČER popodne izgledalo je da je prava transfer-bomba pukla u Španjolskoj. Don Balon je objavio kako je Real Madrid prihvatio ponudu od 60 milijuna eura za Jamesa Rodrigueza koji bi trebao postati igrač – Milana.
 
Sjajni 25-godišnji Kolumbijac na izlaznim je vratima Santiago Bernabeua jer je svjestan da se ne nalazi u planovima Zinedinea Zidanea za sljedeću sezonu. 
 
S druge strane, Milan traži čuvenu desetku, vrhunskog fantazistu, a novi kineski vlasnici smatraju kako je baš James pravi izbor.
 
Međutim, po standardnim postulatima prijelaznih rokova i ono što se čini kao gotova stvar, gotova je tek kad obje strane stave autogram na ugovor.
 
Real je prihvatio veliku ponudu Milana, no posao će izgleda propasti jer Kolumbijac ne želi u Italiju, već inzistira na transferu u Manchester United.
 
Za Jamesa su bili zainteresirani i PSG te Inter, no visina odštete koju je postavio Florentino Perez nagnala ih je da odustanu, a sad je izgledno da će i Milan dignuti ruke od najboljeg strijelca Mundijala u Brazilu.
 
A Perez je već planirao kako će potrošiti tih 60 milijuna.
 

Pročitajte više