Realov novi golman objasnio zašto je pjevao "Jebeš realovce u šupak"

Foto: EPA

THIBAUT COURTOIS (26), jedan od najboljih golmana na svijetu, potpisao je šestogodišnji ugovor s Realom uz odštetu Chelseaju od 38 milijuna eura. 

Belgijac je od 2011. do 2014. bio ključni čovjek Realovog gradskog rivala Atletica i osvojio sve (La Ligu, Kup kralja, Europa ligu) osim Lige prvaka, koju je u finalu izgubio u madridskom derbiju od Reala 2014.

Godinu ranije Atletico je osvojio španjolski kup, i to najslađom pobjedom - nad Realom. Nakon trijumfa slijedilo je veliko slavlje navijača i igrača Atletica, tijekom kojeg se mikrofona dohvatio Courtois i poveo uvredljivu pjesmu protiv najvećih suparnika: "Skači, skači, mali klokane i jebi navijače Reala u šupak."

Internet sve pamti, pa je povodom Courtoisovog potpisa za klub, na čije navijače je huškao "malog klokana", prigodno isplivao i video koji o tome svjedoči:

Naravno, Courtois poslije objave ovog videa nije mogao izbjeći novinarsko pitanje na predstavljanju u Realu, gdje je morao objasniti skandalozno pjevanje:

"Tada sam bio veoma mlad i dozvolio sam da me ponese atmosfera. Zato i ovom prilikom molim navijače Reala da mi oproste, jer inače ne radim tako nešto."

Pročitajte više