Realovci, jadni ste: Vrijeđali čovjeka koji im je toliko puta bio junak, napao ih i Ramos

Foto: Guliver Image/Getty Images

IGRAČ vašeg kluba je u krizi - kako vi postupate? Dajete mu podršku na utakmicama jer je na ranijim susretima zadužio vaš klub ili ga vrijeđate? 
 
Realovi "navijači" u slučaju Keylora Navasa odabrali su ovo drugo. Na utakmici protiv Betisa (2:1), nakon što je komičnim autogolom doveo goste u vodstvo, navijači madridskog kluba obrušili su se na svog vratara. 
 

 
Do kraja susreta, svaki njegov dodir s loptom praćen je zvižducima tribina Santiago Bernabeua. Scene koje su razočarale nogometni svijet, scene koje pokazuju sramotan odnos navijača Reala prema igračima i scene koje su zaboljele kapetana Sergija Ramosa. 
 
"Ovo je težak stadion za igrače, uvijek se traži maksimum. Međutim, kada su nogometaši u krizi, potrebna im je podrška navijača. Keylor je to zaslužio", poslao je poruku navijačima Ramos, no vjerujemo uzalud.
 
Navas je u Real stigao 2014. godine. Isti navijači koji ga danas vrijeđaju zbog loše forme, ranije su slavili njegove obrane jer je na nekoliko bitnih utakmica bio junak kluba. Podsjetimo, Navas je trebao biti razmijenjen za Davida De Geu u Manchester United, ali je transfer propao i navijači Reala slavili su jer je nakon toga branio u životnoj formi. 
 
Kada je stigao u Madrid, u kojem je još uvijek bio legendarni Iker Casillas, Navas je odmah stao u obranu španjolskog vratara.
 
"Nemojte vrijeđati Ikera. On je legenda kluba i nije to zaslužio", poručio je tada Navas navijačima, ali uzalud. Vrijeđanje se nastavilo, kao i kada je Navas zamijenio Casillasa na golu. 
 
Iako je sinoć poklonio vodstvo gostima, spektakularnom obranom u 90. minuti spasio je Real. 
 

 
"Vrhunska obrana. Navas nam je spasio tri boda, a greške se svakome mogu dogoditi", rekao je kasnije trener Reala, Zinedine Zidane. 
 
Uzalud Navasu ta obrana i sve ranije, jer kad navijači Reala uzmu nekog na zub...
 

Pročitajte više