Redknapp supruzi posvetio FA kup uz pjesmu Billyja Joela

EMOTIVNI menadžer nogometaša Portsmoutha Harry Redknapp naslov osvojen u finalu FA Cupa odlučio je posvetiti ženi Sandri.

Nakon utakmice uzeo je mobitel i nazvao Radio Solent, najdražu krugovalnu postaju njegove supruge. Naručio je, samo za nju, sentiš Billyja Joela "Just the Way You Are".

"Volio bih osvojiti taj FA Cup. Kako zbog mene, tako i zbog supruge", izjavio je prije utakmice Redknapp dodavši:

"Znam da bi bila oduševljena kad bi se to dogodilo. Bit će na stadionu, zajedno sa svim unucima. Znam da bi i moj otac uživao da je živ. Bio je ovisnik o nogometu".

Redknappova supruga nedavno je izgubila sestru blizanku Pam Lampard, majku Chelseajeva nogometaša Franka, koja je umrla nakon teške upale pluća. 

Niko Kranjčar među najboljima u Portsmouthu
   
Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar bio je među bolje ocijenjenim igračima Portsmoutha koji je u subotu protiv Cardiffa osvojio naslov pobjednika FA Cupa.

Kranjčar je prvi hrvatski nogometaš u povijesti koji je nastupao u finalu FA Cupa, te je na kraju podigao pehar iznimno cijenjen u engleskom nogometu.

Po izvještajima novinara Setanta Sportsa Kranjčar je bio među boljima na terenu, te je ocijenjen s ocjenom 7. Istu ocjenu je dobio Hraidarsson, dok su bolji od njih bili samo strijelac Kanu i Distin (po 7.5), te Lassana Diarra (8).

Istu sedmicu je Niki Kranjčaru dao novinar Sky Sportsa uz obrazloženje "nekoliko sjajnih dodira". Sedmicom su nagrađeni svi ostali igrači Portmosutha, uz tri osmice - Johnson, Kanu i Diarra. 

Totalsport
Foto: AFP

 

Pročitajte više