Redsi su se popravili na gostovanjima: Liverpool je favorit kod Fulhama

INDEX i BetPlace.net svaki dan donose vam analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Na Craven Cottage stiže Liverpool, no Fulhamovi navijači nemaju lijepa iskustva s Redsima posljednjih godina. Lani je Liverpool protutnjao Londonom slaveći 2-5 s hattrickom Maxi Rodrigueza, a u posljednjih je osam međusobnih susreta Fulham slavio tek jednom, a u posljednjih deset godina odigrali su dvadeset susreta, a Fulham je slavio četiri puta dok je Liverpool pobjeđivao dvanaest puta. Trenutna forma također ne ide u prilog Fulhamu. Jolova momčad u posljednja četiri susreta ne zna za pobjedu iako ih se mora pohvaliti za bod u gradskom derbiju s Arsenalom u posljednjem kolu Premiershipa. Pred svojim navijačima jako variraju s formom. Nakon remija s Aston Villom, Blackburnom i Manchester Cityem deklasirali su QPR sa 6-0, da bi u posljednja dva prvenstvena susreta na Craven Cottageu identičnim 1-3 rezultatom slavili Everton i Tottenham. Što se sastava tiče, Jol će u momčad najvjerojatnije uvesti Crisa Bairda i Briana Ruiza umjesto Stephena Kellya i Damiena Duffa koji su dobili neugodne udarce na prošlotjednom gostovanju kod Twentea u Europskoj ligi.Problema je na toj utakmici imao i Mousa Dembele, no on bi trebao zaigrati, a osim njega u momčad se vraća i rekovalescent Clint Dempsey.

Liverpoolov su velik problem ove sezone utakmice na njihovom Anfieldu. Naime, remiji s dvojcem iz Manchestera nisu razočaravajući, no oni s Norwichom i Swansea definitivno jesu. Mnogo im bolje ide na gostovanjima posljednjih tjedana budući da su nakon poraza od Stokea i Tottenhama uspjeli pobjediti Everton, WBA i Chelsea, a Stokeu su uzvratili za prvenstveni poraz pobjedom u Carling kupu. Prethodno su u prvenstvu slavili i kod Arsenala na Emiratesu. Maxi Rodriguez lani je s tri gola srušio Fulham na Craven Cottageu, no pretpostavlja se da će on svoju priliku čekati s klupe. Dalglih u ovoj utakmici ne računa na teško ozlijeđenog veznjaka Lucasa Leivu koji će zbog ozlijede koljena propustiti ostatak sezone. Problema s ozlijedom i dalje ima i kapetan Steven Gerrard, što znači da će u veznom redu ordinirati ovoljetno pojačanje Jordan Henderson i Jay Spearing.

BetPlace.net preporučuje:

Liverpool je tradicionalno težak protivnik za Fulham, a ove sezone ponovno djeluju mnogo bolje od svojih današnjih suparnika. Uz to, ove sezone djeluju vrlo dobro na gostovanjima gdje suparnici igraju otvorenije nego na Anfieldu. Jedini problem kod Liverpoola je pitanje kako će se snaći bez u posljednje vrijeme odličnog Lucasa Leive. Bez njega i Gerarda, Liverpoolova je vezna linija dosta oslabljena. Domaćin također ima problema s izostancima vrlo dobrih igrača, stoga smo bez obzira na manjak Lucasa i Gerarda i dalje bliži favoriziranju Liverpoola na Craven Cottageu.

>>> Detaljnije analize potražite na BetPlace.net

Pročitajte više