UFC

Regija piše o Miočićevom porazu: Stipu kao da je pregazio vlak

Screenshot: UFC

STIPE MIOČIĆ poražen je od Francisa Ngannoua u glavnoj borbi UFC-a 260 u Las Vegasu. Peti pokušaj obrane teškaške titule bio je neuspješan, Miočić je nokautiran u drugoj rundi.

Kamerunski borac dominirao je tijekom otprilike runde i pol koliko je trajala borba i cijelo vrijeme se činilo da je njegova pobjeda izvjesna, a to je na kraju i potvrdio.

Regija se divi Ngannouu

Miočićev poraz odjeknuo je u svjetskim medijima, a o njemu su pisali i mediji u regiji, koji se dive Ngannouu zbog silovita načina na koji je došao do pobjede.

"Ngannou nokautirao Miočića i postao novi UFC-ov prvak u teškoj kategoriji", običan je i uobičajen naslov na Avazu, a već Klix.ba ide otvorenije i piše: "Ngannou spektakularno nokautirao Miočića i postao novi prvak u teškoj kategoriji".

Slovenci bez komentara

Srpski Telegraf svoju vijest o Miočićevu porazu naslovio je na sljedeći način:

"Miočić doživio težak nokaut: Stipe preživio prvu rundu, ali ne i 'bombardiranje' Ngannoua u drugoj", piše Telegraf, a SportSport.ba vijest donosi pod naslovom: "Miočića kao da je pregazio vlak".

Sportklub iz Srbije piše "Imamo novog kralja teškaša, Stipe nokautiran!", a zanimljivo je primijetiti kako slovenski mediji nisu puno pisalo o UFC-ovoj večeri. 

Pročitajte više