Reja i Štimac predstavili momčad za nastavak sezone: Među Pjesnicima Ljubojević i Tokić

JUTROS su počele pripreme većini hrvatskih prvoligaša, između ostalih NK Zagrebu i splitskom Hajduku. Okupljanje na Poljudu prethodila je pressica Edoarda Reje na kojoj je ovaj objavio popis igrača koje će voditi na pripreme u španjolsku Marbellu.

Na popisu su: Subašić -Tomasov, Rubil - Pandža, Skoko - Šerić, Čop - Stipica, Maloča - Tičinović, Livaja - Vejić, Andrijašević - Ibričić, Novak - Cernat, Strinić - A. Sharbini, Ah. Sharbini -Buljat, Lendrić - Tomić, Oremuš - Vukušić i Andrić. Dodajmo kako će u gore navedenim parovima igrači biti smješteni i po sobama.

Na popisu očekivano nema Ljubičića koji je ozlijeđen, zatim Jerteca, Rodića. Marijana Buljata i Smoje, na koje u klubu više ne računaju, te onih koji će na kaljenje poput Sačera, Peze, Obšivača i Grubića. O Vranješu se navodno ni ne razmišlja za sada, tek ukoliko se netko proda.

Dva velika pojačanja u Zagrebu

U gotovo isto vrijeme okupili su se i Pjesnici u Kranjčevićevoj. Na pripremama su se pojavila dva nova, vrlo zvučna imena. Goran Ljubojević, najnovije pojačanje Igora Štimca, koji je do sada igrao za belgijski Genk od 2006. godine skupivši 38 nastupa i 12 golova. Ništa manje bitan neće biti niti Mario Tokić, bivši hrvatski reprezentativac i nogometaš Dinama, odnosno Rijeke. Od 1998 do 2006, dosadašnji nogometaš bečkog Rapida, upisao je čak 28 nastupa u hrvatskoj A selekciji.

Pročitajte više