Reja obišao Poljud i pohvalio Špacu: Vidim da ide mojim putem, drago mi je da Hajduk pobjeđuje



BIVŠI trener Hajduka Edoardo Reja posjetio je Split kako bi zatvorio bankovne račune i odjavio prebivalište, a nije propustio obići bivši klub. U prostorijama Hajduka susreo se sa Stankom Poklepovićem, s kojim je izmijenio pozdrave i dojmove o klubu.

Reja trenutno spašava Lazio od ispadanja iz talijanske lige, zasad su iznad zone ispadanja, no preostaje mu težak posao u Rimu. Reja je još jednom ponovio kako mu je izazov raditi s klubovima koji imaju problema i naglasio kako je razlika s obzirom na Hajduk ta da u Italiji ima manje vremena. Reja je tad naglasio kako mu je drago da Hajduku ide dobro s novim trenerom.

"Poklepović je pametan trener, osjećam da je nastavio mojim putem. Bilo me strah za ekipu nakon odlaska, bojao sam se kako će reagirati, no vidim da dobro igraju i dobro stoje na ljestvici", rekao je Reja, koji se srdačno pozdravio s Poklepovićem i nakratko porazgovarao. Poklepović mu je dobacio kako će se naći kasnije da popričaju.

S Rejom je bio i kondicijski trener Luigi Febbraris, koji je prvi put u karijeri dao izjavu. Kratko je rekao da mu nije drago što je Hajduk i za njega tražio odštetu.

Pročitajte više