LIGE PETICE

Ribery plakajući slušao oproštaj Brazilca koji je osvojio 16 trofeja s Bayernom

Foto: Screenshot (Facebook)

OSIM legendarnog dvojca Bayerna Francka Riberyja i Arjena Robbena koji će ovo ljeto nakon dugo godina napustiti klub, isto će učiniti Brazilac Rafinha. On je u Bayern stigao 2011. i od tada osvojio 16 trofeja.

Marcio Rafael Ferreira de Souza, poznatiji kao Rafinha (33), za najtrofejniji njemački klub u to vrijeme je odigrao 266 utakmica.

Desni bočni, koji je često igrao i na lijevoj strani, najviše nastupa kao prvotimac imao je pod Pepom Guardiolom koji je Philippa Lahma s desne strane prebacio u sredinu, što je Rafinhi otvorilo prostor na beku. Njemački mediji javljaju kako će karijeru nastaviti kod kuće, u brazilskom Flamengu.

"Svaki dan smo zajedno i poznajemo se jako dobro, prava smo obitelj. Prijateljstvo koje smo stvorili je najveća stvar. Proveo sam osam prekrasnih godina u ovom klubu i nosim krasne uspomene. Trostruka kruna iz 2013. godine nešto je posebno, ali svemu u konačnici dođe kraj", rekao je Brazilac na emotivnoj oproštajnoj presici.

Njegovu presicu pratili su i suigrači poput Francka Riberyja i Manuela Neura. Kada je Brazilac počeo plakati tijekom oproštaja i Ribery je pustio suzu, a kasnije se uz zagrljaj pozdravio s čovjekom s kojim nakon dugo godina neće dijeliti svlačionicu poslije ove sezone.

Pročitajte više