DOČEK RIJEKE

Rijeka noćas nije spavala. Pogledajte kako je grad ludovao s Bišćanom i igračima

Foto: Pixsell

NOGOMETAŠI Rijeke pobjednici su Hrvatskog kupa nakon što su u finalnom susretu igranom u Puli na stadionu Aldo Drosina pred sedam tisuća gledatelja pobijedili Dinamo s 3:1.

U Puli je bilo dosta navijača Rijeke, kao i na dočeku u Rijeci iz ponoći. Nekoliko tisuća najvjernijih navijača kluba proslavilo je drugi Kup u zadnje tri sezone.



Igrači, stručni stožer i Damir Mišković bili su na balkonu ispred navijača koji su palili brojne baklje i tako dodatno zagrijali sjajnu atmosferu.

Navijači su skandirali Igoru Bišćanu, a on im je zahvalio na podršci i najavio iduću sezonu na klupi Rijeke.

"Ovi dečki ovdje su pravi heroji. Hvala vam na podršci i vidimo se iduće godine."

Mišković najavio povratak na Kantridu

"Borimo se da dođemo do Kantride i nadamo se da ćemo uspjeti. Ovo je pobjeda igrača Rijeke, vjerujem da ne bismo, da ovakvo navijanje nije bilo večeras, osvojili Kup. Hvala svima", rekao je predsjednik kluba.
 

Armada povela, igrači im se pridružili

Navijači Rijeke počeli su sa skandiranjem: "Bit će Dinamo ku*ac šampion", a igrači su im se pridružili, uz to su pjevali i razne riječke pjesme.

Pred kraj dočeka Armada je počela skandirati: "Izdajice svoga grada, mrzi Rijeka i Armada, Pile cigane...", prema Renatu Pilipoviću koji je iz Rijeke u igračkoj karijeri prešao u Dinamo 1999. godine. No povike su prekinuli igrači koji su poveli: "Zapjevajmo pjesmu svome gradu" i za kraj zahvalili svima na dolasku.

Koreografija Armade

Pročitajte više