Roberto Mancini razočaran smjenom u Interu, a navijači bijesni zbog svega što se događa

SUDEĆI po riječima njegovog menadžera Giorgija de Giorgisa, Roberto Mancini jako je razočaran raskidom ugovora s Interom i planira od predsjednika Massima Morattija to naplatiti do zadnjeg novčića.

"Nažalost, to se dogodilo i više nema natrag. Predsjednik je došao na zamisao o promjeni, ali ne znam iz kojeg razloga. Roberto se tome nije nadao", rekao je De Giorgis.

Mancini je imao ugovor na još četiri godine, koje će mu Inter morati platiti.

"Ugovor valja poštovati do kraja. Kad se jedan predsjednik pouzda prvo u Roberta Mancinija pa onda u Mourinha, zna koliko će ga to koštati."

Forumi talijanskih dnevnika pokazuju da su navijači razočarani smjenom. Pod Mancinijem, Inter je ipak osvojio sedam trofeja, od čega šest na terenu i jedan administrativnom odlukom (prvenstvo za 2006.). Najuspješnije je to razdoblje od šezdesetih i ere zlatnog Intera predsjednika Angela Morattija i trenera Helenija Herrere.

Što će Mancini dalje raditi? De Giorgis tvrdi da se njegov klijent neće nuditi Chelseaju.

"Ne znamo ni Petera Kenyona ni (Franka) Arnesena. Roberto samo zna predsjednika Abramoviča, jer smo jedne večeri, prilikom jedne utakmice, s njim proveli pet minuta. Bilo je to prije tri godine."

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više