Robinho želi u Chelsea gdje će postati najbolji igrač svijeta

REALOV Brazilski napadač Robinho odlučan je u namjeri da napusti Madrid i preseli u Chelsea. Želi postati najbolji nogometaš na svijetu, i smatra da u Realu to neće biti moguće.

Želja Chelseaja i Robinha za sklapanjem suradnje je obostrana. Direktor Chelseaja Peter Kenyon nalazi se u Madridu i namjera mu je u London povesti i brazilskog napadača. Kenyon je sa sobom donio ček na 37 milijuna eura za otkup Robinhova ugovora. U međuvremenu, Robinho je poručio:

"Želim otići i imam dovoljno jak karakter da mogu i vama novinarima jasno i glasno reći da ne namjeravam ostati u Realu. Želim igrati u Premiershipu. Chelsea ima sjajnu ekipu i veliku momčad, a njihova ponuda je dovoljno dobra i za mene i za momčad. Nije u pitanju novac, jednostavno želim otići. Moj cilj je postati najbolji igrač na svijetu, a to u Realu neće biti moguće. U tom sam klubu stigao do kraja puta. Odigrao sam tri sezone u kojima sam davao sve od sebe. Zabijao sam golove, osvojio dva prvenstva, a to nije niti najmanje lako. Mislim da sam odigrao svoje za Real", izjavio je Robinho, te za kraj dodao:

"Nadam se da će vodstva dva kluba što prije riješiti moju situaciju. Što prije, to bolje."

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više