ROMA - CSKA 3:0 Džeko u čudesnoj seriji. Zabio dva gola i asistirao

Foto: Getty Images / Guliver Image

EDIN DŽEKO igra u vrhunskoj formi. Bosanski dijamant zabio je dva gola za Romu u pobjedi 3:0 protiv CSKA u trećem kolu Lige prvaka. Uspjelo je to sjajnom napadaču za samo 13 minuta prvog poluvremena na Olimpicu. Za rusku momčad je jako dobro cijeli meč odigrao Nikola Vlašić, ali su svi večeras bili u sjeni "bosanskog dijamanta". 

Prvo je Džeko u 30. minuti nakon prekrasnog duplog pasa El Shaarawyja i Pellegrinija dočekao loptu i lako je ugurao u mrežu za vodstvo. 

Nakon toga je u 43. minuti na desnoj strani dobio loptu od El Shaarawyja te je u svom stilu poslao u suprotni kut i lansirao Rimljane prema novoj pobjedi u Ligi prvaka ove sezone.

Bio je to njegov osmi gol u posljednjih šest utakmica za klub i reprezentaciju, čime dokazuje da će i ove sezone na svojim leđima nositi momčad koju je prošle dovukao čak do polufinala Lige prvaka. 

Na 3:0 povisio je i stavio točku na i Cengiz Under u 50. minuti. Ovog puta je Džeko preuzeo ulogu asistenta te mu savršeno spustio loptu glavom, a Under je zakucao pod prečku. Roma sada dijeli prvo mjesto skupine s Realom (po šest bodova), CSKA je treći s četiri, dok Plzen ima jedan bod.

Pročitajte više