Ronaldo na udaru, cijela Italija čeka njegov gol: "On nije CR7 nego CR5,5"

Foto: EPA-EFE

CRISTIANO RONALDO ni u trećoj utakmici za Juventus nije uspio zabiti gol. Njegova momčad je u subotu gostovala kod Parme, a Juve je slavio 2:1 golovima Mandžukića i Matuidija.

Ronaldo je tako postao trenutačno najneefikasniji igrač u Europi budući da je u prve tri utakmice uputio 23 udarca na gol i nijednom nije zabio. To je čak deset udaraca više od sljedećeg igrača na toj ljestvici, no dobra vijest za Portugalca je da dolazi rujan, mjesec u kojem Ronaldo tradicionalno zabija najviše golova.

Iako kritike još nisu preteške, talijanski list Corriere dello Sport je dan nakon utakmice izašao s naslovom "CR5,5", aludirajući tako na Ronaldov brend CR7.

"Ronaldo još mora čekati. Ovih 270 minuta mu nije bilo dovoljno, a njegov doprinos željno očekuju i siugrači i uprava i navijači. Za sad njegova potraga za formom nije momčad previše stajala, no prema dosad prikazanom CR7 je CR5,5", stoji u komentaru vodećeg novinara tog talijanskog lista.

Priliku da popravi dojam Ronaldo će imati nakon reprezentativne stanke kad Juventus čekaju prvenstvene utakmice protiv Sassuola i Frosinonea te susret s Valencijom u Ligi prvaka, natjecanju na koje je Cristiano pretplaćen.

Pročitajte više