Ronaldo: Navijači su mi oprostili očijukanje s Realom, ipak smo mi prošli toliko toga

CRISTIANO RONALDO priznaje da je u svom prvom nastupu ove sezone na Old Traffordu sa zanimanjem pratio reakacije navijača prema njemu.

Nakon što je čitavog ljeta punio novinske naslovnice pričom da želi pojačati madridski Real, portugalski je krilni napadač ipak ostao u Manchester Unitedu. Ronaldo je propustio uvodni dio sezone zbog operacije gležnja u srpnju. Prvu je utakmicu na Old Traffordu odigrao protiv Villarreala u Ligi prvaka.

"Nisam bio nervozan u toj utakmici, ali me jako zanimalo kako će reagirati navijači na mene. Hvala Bogu, sve je prošlo dobro. Navijači su u toj utakmici dokazali da nisu zaboravili sve dobre trenutke koje smo zajednički prošli i jako sam sretan zbog toga."

Portugalac je uvjeren da će opet biti ljubimac i onih najžešćih navijača Man Uniteda uspije li ponoviti predstave iz prošle sezone, u kojoj je sa 42 gola u svim natjecanjima vodio Crvene vragove do krune u prvenstvu i Ligi prvaka. Zasad je u novoj sezoni poentirao dva puta.

"Krenuo sam dosta dobro. Volio bih ponoviti prošlu sezonu te nastaviti napredovati u svojoj igri."

Navijači Uniteda ipak nisu sigurni sanja li Ronaldo još uvijek dres Reala, čiji je trener Bernd Schuster poručio da Kraljevski klub neće odustati od njega:

"Manchester United teško će zadržati Cristiana sljedećeg ljeta. Ronaldo želi doći u naš klub. Puni smo nade da ćemo ga potpisati dogodine".

A.K.
Foto: AFP
 

Pročitajte više