Ronaldova egomanija u dokumentarcu: Više je bez majice, nego u dresu Portugala i Manchestera

Screenshot: Youtube

CRISTIANO RONALDO u dokumentarnom filmu o njemu koji traje 89 minuta, u kadru je bez majice 3 minute i 45 sekundi, dok je u dresu Manchester Uniteda, kluba u kojem se za šest godina igranja proslavio i postao svjetska zvijezda, tek 19 sekundi.

Dresu Portugala, čiji je kapetan i za kojeg je tijekom 12 godina sakupio 123 nastupa i 55 golova, posvetio je 3 minute i 6 sekundi.
 
Tako da je više vremena proveo reklamirajući svoj isklesani torzo i trbušne mišiće, nego što u filmu ukupno igra za United i reprezentaciju čiji je vođa i najbolji igrač. Ronaldo se skida dok pere zube, slavi gol u finalu Lige prvaka, dok vježba ili u privatnom avionu.
 
Sportingu iz Lisabona, u kojem je postao nogometaš i gdje ga je Alex Ferguson primjetio, "a sve ostalo je povijest", posvetio je bijednu 1 minutu i 13 sekundi, samo šest sekundi više nego što ga u filmu vidimo kako pjevuši Rihannine pjesmuljke. 
 
Wall Street Journal detaljno je proučio kako je Ronaldo predstavljen u dokumentarcu analizirajući na što je potrošena minutaža filma.
 
Pa su tako otkrili da je Ronaldo, osim naravno kada pokazuje trbušnjake, stalno u smokingu ili odijelu, jer u filmu je u formalnoj odjeći čak 7 minuta i 28 sekundi, dok je u dresu Reala, u kojem je u zadnjih šest godina postao globalni super-star, samo četiri sekunde više.
 
Ronalda žulja Leo Messi, pa je borbi s njim za Zlatnu loptu, koju je "onaj drugi" (kako CR-ova svita u filmu zove Messija) osvojio četiri puta, dok je Ronadldo uzeo dvije, posvećeno 2 minute i 37 sekundi, ali Ronaldo ime najvećeg rivala spominje samo tri puta.
 
Najviše vremena u filmu posvećeno je Ronaldovoj majci, menadžeru Jorgeu Mendesu, koji je na ekranu više od 10 posto trajanja filma (stalno na telefonu) te superzvijezdinom sinčiću. 
 
Samo jednom tijekom dugometražnog filma Ronaldo je meta kritike; nakon što odbije dati autogram navijačima dok sjedi u taksiju, jedna žena iz društva mu poruči: "Zato Portugal nikad ne uspije na Svjetskom prvenstvu."

Pročitajte više