SAMPAOLI PRELOMIO Argentina protiv Hrvatske bez dvije velike zvijezde?

Foto: Guliver Image/Getty Images

ARGENTINA prijateljske utakmice s Italijom i Španjolskom igra bez dvije velike zvijezde - napadača Paula Dybale i Maura Icardija.
 
I ne samo to, već je argentinski izbornik Jorge Sampaoli svojim izjavama dao naslutiti da za taj dvojac neće biti mjesta u njegovoj momčadi ni na Svjetskom prvenstvu.
 
"Dybali je komplicirano priviknuti se na naše prijedloge. Nismo uspjeli popraviti njegove nastupe i moramo vidjeti jesu li trenutni igrači (igrači koji su dobili pozive za posljednje dvije utakmice) bolji od Paula ili ćemo morati nastaviti raditi s Paulom kako bi popravio svoju igru", rekao je Sampaoli.
 
A Icardi?
 
"Icardijeva je situacija slična Dybalinoj. Odnos kroz Icardijeve nastupe u Interu i za Argentinu nisu bili najbolji. Shvatio sam to i osjetio da moramo bolje raditi. Ali... nemamo dovoljno vremena. Možda mu treba više vremena za prilagodbu. Ne odbacujem potpuno mogućnost da će ići u Rusiju, ali kao izbornik moram se usredotočiti na društvo koje je na terenu."
 
Sampaoli smatra da je Argentina, koja na Svjetskom prvenstvu igra u skupini s Hrvatskom, Islandom i Nigerijom, jedan od favorita.
 
"Mislim da smo mi favoriti Svjetskog prvenstva. Ako Messi bude spreman onda je ovo više njegova momčad nego moja..."
 

Pročitajte više