ŠARIĆEVA MINUTA MAGIJE Najbolje od prve NBA sezone "dečka koji smeće pretvara u zlato"

Screenshot: Youtube

DARIO ŠARIĆ briljira u prvoj sezoni u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, a NBA je složila službenu kompilaciju njegovih najatraktivnijih akcija od početka sezone u kojoj po utakmici bilježi 12.6 koševa, 6.3 skokova i 2.2. asistencije. 

Sjajne brojke za novajliju, kojeg je najbolje opisao američki komentator tijekom utakmice Šarićevih Sixersa i Thundera. Dario je pokupio loptu pod košem između suparnika Oladipa i Adamasa tako što ih je izgurao, nadskočio i poentirao nakon što je Long promašio za tricu: "On pretvara smeće u zlato."
 
NBA je ovako reklamira Šarićev video: "Provjerite neke od najboljih akcija Darija Šarića u njegovoj rookie sezoni, među kojima su predivna dodavanja i lomljenja gležnjeva." Naravno, pri tome se ne misli na Šarićevo fizičko, nego driblersko iživljavanje nad protivnicima.

Snimka je sjajno montirana i s odlično odabranim atraktivnim akcijama, a jedina mana joj je što bi Šarićev "best of" dosadašnjeg dijela rookie sezone, trebao biti dulji od minutu i 21 sekundu, koliko traje snimka. Ali, budite uvjereni da ćete je pogledati više od nekoliko puta. 
 
Unutra su Dariovi prodori preko cijelog terena, hrabri ulasci u najveću gužvu pod košem i zakucavanja, brutalne banane suparnicima, dodavanja bez gledanja, asistencije iza leđa, od pod, trice i pogođeni šutevi u prijelomnim trenucima. Osim što ćete vidjeti kako Šarić sjajno igra na mnogim utakmicama, možete slušati i komentatore oduševljene time kako je "postao gazda" koji "preuzima odgovornost."

Pročitajte više