Sarri poludio na UEFA-u i FIFA-u: Šalju ove momke na klanje

Foto: EPA

MILAN je pobijedio Lazio 2:0 u sedmom kolu Serie A. Domaćin je poveo golom Christiana Pulišića u 60. minuti, a Noah Okafor zabio je u 88. za 2:0. Milan je ovom pobjedom ostao na diobi prvog mjesta s Interom, a Lazio je pao na 14. poziciju prvenstvene ljestvice. Nakon utakmice Lazijev trener Maurizio Sarri kritizirao je UEFA-u, FIFA-u i Serie A zbog teškog rasporeda:

"Morali smo napraviti promjene u sastavu zbog sulude liste utakmica. Apsolutno sam bijesan na UEFA-u, FIFA-u, Lega Serie A i sve njih što su se udružili oko nametanja ovakvog ludog rasporeda. Šalju ove momke na klanje, a nitko ne intervenira. Ovo je sad nogomet u kojem uzmeš lovu i bježiš. Osim što sav novac ne ide do Serie C, gdje ne možete zaraditi za život kao profesionalni nogometaš. Sav ovaj novac u nogometu se ulijeva u 40 ili 50 igrača."

Sarri se dotaknuo i klupskog predsjednika Claudija Lotita i njegove transferne politike: "Teško je govoriti o tome. Došao sam s različitim imenima, a onda sam rekao da drugim igračima. Svi dobro znaju da igrači koje sam tražio nisu stigli pa moram biti zadovoljan s onim što imam na raspolaganju. Imajte na umu i to da će vam u 95 slučajeva bilo koji trener reći istu stvar."

Pročitajte više