Sedloski: Spremni smo vratiti se na vrh

POVRATNIK u Dinamovu momčad Makedonac Goce Sedloski, prošle sezone najbolji strijelac Plavih i nezamjenjivi stup obrane, izjavio je kako je momčad Dinama spremna vratiti se na vrh HNL-a.

U intervjuu za Večernji list Sedloski, koji je čim se vratio dobio kapetansku traku, rekao je kako se nada da će opravdati kapetansku traku, te da to shvaća kao obavezu više jer tako nešto nije očekivao.

Sedloski tvrdi kako Dinamo ima najbolje igrače u domaćoj ligi, te da je to jedan od razloga zašto je uvjeren da će zagrebačka momčad uspjeti doći na čelno mjesto HNL-a. Dodao je kako igrači, koje je Dinamo kupio prije sezone, ne bi ni došli u Maksimir da nisu najbolje što hrvatsko tržište može ponuditi.

Novi-stari Dinamovac komentirao je i razloge zašto je otišao iz Japana.

“Sve je bilo u redu, nije bilo nikakvih problema na treninzima i utakmicama, ali nakon toga, u slobodno vrijeme, nije mi bilo lako, hvatala me nervoza. Ma, nisam ja jedini takav slučaj, rijetki u Japanu ostanu više od mjesec dana -” - izjavio je Sedloski za Večernji dodajući kako je imao i ponudu iz Turske, no odlučio se vratiti u Dinamo.

Pročitajte više