Sedmi triple-double Westbrooka, Beal u pobjedi Washingtona ubacio 51 poen

Foto: Getty Images / Guliver Image

SINOĆ su u NBA-u odigrane tri utakmice. Oklahoma City Thunder je pobijedio Utah Jazz 100:94, Toronto Raptors je slavio protiv Phoenix Sunsa Dragana Bendera sa 126:113, a Washington Wizardsi protiv Portland Trail Blazersa sa 106:92.
 
U Oklahoma Cityju Russell Westbrook je došao do svog sedmog triple-doublea sezone, a ubacio je 34 poena, uz 14 asistencija i 13 skokova. Paul George je ubacio 21 poen, a Steven Adams 20 uz devet skokova. Jazz je predvodio rookie Donovan Mitchell s 31 poenom.
 
 
Jazz je vodio 47:39 na poluvremenu i vrlo su brzo u drugom došli do prednosti od čak 17 poena. No, zahvaljujući Westbrooku, koji u trećoj četvrtini zabija 11 poena, Thunder smanjuje vodstvo Ute na 80:68. Nakon toga Oklahoma City stiže na šest koševa zaostatka na početku zadnje četvrtine, a četiri minute prije kraja dolazi u vodstvo.
 
Washington Wizards su u gostima pobijedili Portland Trail Blazerse sa 106:92 zahvaljujući Bradleyju Bealu, koji je utakmicu završio s čak 51 poenom. Najveće vodstvo Wizardsa na utakmici iznosilo je 23 poena.
 
 
Kod Blazersa najbolji je bio Damian Lillard s 30 poena, osam skokova i devet asistencija.
 
Od hrvatskih košarkaša u NBA sinoć je na teren istrčao jedino Dragan Bender koji je bio nezamjetan u porazu Phoenix Sunsa od Toronto Raptorsa. Raptors su kod kuće slavili sa 126:113.
 
Osim poraza za Phoenix je loša vijest i ozljeda njihovog najboljeg igrača Devina Bookera kojeg su igrači iznijeli s terena manje od tri minute prije kraja utakmice. Booker je utakmicu završio s 19 poena. Bender je odigrao 12 minuta, ali bez pogodaka (šut 0/1) i s jednim skokom. 
 
 
Toronto su predvodili Kyle Lowry i DeMar DeRozan s po 20 koševa poena, a Lowry je dodao i deset asistencija.

 

Pročitajte više