Shinawatra dovodi Ronaldinha: Imam 60 godina i nemam puno vremena da si ispunim želje

BRAZILCU Ronaldinho, nekad najbolji nogometaš svijeta, mogao bi postati novi član Manchester Cityja. Otočki klub, čije boje brani i hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka, intenzivno radi na dovođenju Barcelonina nogometaša.

O odlasku Ronaldinha s Camp Noua već dugo kruže priče, selilo ga se u Chelsea, Milan, interes su pokazivali mnogi klubovi, međutim odšteta je djelovala astronomski.

Ronaldinho je nekoliko proteklih mjeseci iskazivao lošu formu, nezadovoljstvo, propuštao treninge, a noći gubio na mjestima gdje nogometaši baš i ne bi trebali biti viđeni. Takav scenarij užurbano je vodio prekidu "braka" dvostrukog najboljeg nogometaša svijeta i katalonskog ponosa, a čini se da je sada i zaista došlo vrijeme za "razvod”.

Thaksin Shinawatra, vlasnik Manchester Cityja ne skriva interes:"Uskoro ću imati 59 godina, što će reći da mi nije ostalo previše vremena da mi se želje ostvare. Dovođenje Ronaldinha nije prevelik rizik, sponzori će pomoći. On je zvijezda, 28 mu je godina i još uvijek ima mnogo toga za ponuditi. Razgovarao sam s njegovim bratom, koji mu je i agent, te znam da Ronaldinho traži novi izazov, priliku da ponovno zaigra svoj najbolji nogomet. On želi vratiti dane kada je bio na vrhuncu. Uvjeren sam da još uvijek postoji magija u njegovim kopačkama i nadam se da ćemo ga uspjeti dovesti u naš klub."

V.B./Totalsport
Foto:AFP

Pročitajte više