Transferi

Šibenik iz Ukrajine doveo slovenskog nogometaša. Već je igrao u Hrvatskoj

Foto: Tibor Jurjević/PIXSELL

ŠIBENIK nastavlja s dovođenjem igrača za nadolazeću sezonu, a novo ime na Šubićevcu je 23-godišnji slovenski desni bek Matija Rom. Rom je potpisao ugovor do 2024. godine, a stigao je kao slobodan igrač jer je zbog rata napustio ukrajinski Kolos iz Kovalivke.

"Prvi dojmovi su stvarno super, od prvog dana se osjećam dobro. Odradili smo dobre pripreme u Sloveniji, željno iščekujem start lige. Imamo puno novih igrača, ali mogu reći da je atmosfera stvarno dobra, ekipa je mlada, ima ogroman potencijal, mislim da smo svi skupa, igrači i stožer, kliknuli i možemo napraviti lijepu priču ove godine", rekao je Rom na predstavljanju i dodao:

"Normalno je da treba malo više vremena za uigrati cijelu ekipu, ali mislim da smo na pravom putu i s optimizmom idemo u novu sezonu! Nakon situacije u Ukrajini, želim se dokazivati, pomoći ekipi ostvariti naše ciljeve te s novom energijom započeti predstojeću sezonu."

Već je igrao u Hrvatskoj

Romu će ovo biti drugi angažman u Hrvatskoj. U siječnju 2020. iz Domžala je došao u Inter Zaprešić i za njega skupio 11 nastupa u SuperSport HNL-u. U Zaprešiću se nije dugo zadržao jer je Inter te sezone ispao pa je nakon toga prešao u spomenuti Kolos.

Pročitajte više