Šimunić o prvijencu: Nije važno tko zabije gol, opet smo igrali loše

IAKO je hrvatski reprezentativni nogometni branič u nedjeljnoj utakmici 28. kola Bundeslige protiv Freiburga postigao svoj prvi prvenstveni pogodak ove sezone, nije bio osobito sretan.

Razlog Šimunićeva nezadovoljstva ležao je u konačnom rezultatu 1:1, odnosno činjenici da njegova momčad nije uspjela na domaćem terenu pobijediti jednu od najlošijih momčadi u Bundesligi. Freiburg, naime, zauzima tek 16. mjesto i bori se za ostanak u prvoj ligi.

No, Hoffenheim je i taj jedan bod osvojio upravo zahvaljujući pogotku Šimunića u 80. minuti, nakon što su gosti poveli u 64. preko Idrissoua.

"Uopće nije važno tko zabije gol. Mogli smo bolje odigrati, svjesni smo toga. Kod primljenog pogotka naša obrana nije reagirala dobro", rekao je Šimunić.

"Dobro je da smo osvojili i taj jedan bod, sva sreća. U prvom poluvremenu smo imali neke šanse, ali, gledajući cijelu utakmicu, malo smo toga kreirali u napadačkoj igri", dodao je BiH reprezentativac Sejad Salihović, koji je, kao i Šimunić, odigrao cijelu utakmicu u Hoffenheimu.

U Freiburgu je svih 90 minuta odigrao Mensur Mujdža. Dobio je žuti karton, kao i Šimunić...

Pročitajte više