DERBI KOLA

Skender: Zaustavili smo njega i srušili Hajduk. To je bilo pola posla

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

OSIJEK je pobijedio Hajduk s minimalnih 1:0 u derbiju šestog kola HT Prve lige.

Zasluženo su pobijedili Osječani u vrlo zanimljivom i atraktivnom dvoboju u Gradskom vrtu, a čovjek odluke bio je Antonio Mance. Mladi Riječanin i osječka "devetka" pogodio je u 34. minuti nakon lijepe akcije Šorše. Hajduk je mogao do izjednačenja, ali je Ivica Ivušić bio na razini zadataka.

>> OSIJEK - HAJDUK 1:0 Splićani izgubili, Mance pogodio za zasluženu pobjedu

>> Burić: Osijek nas je iznenadio. Prejeftino smo primili gol

NK Osijek - HNK Hajduk Split Live Score

Trener Osijeka Dino Skender bio je itekako zadovoljan poslije velike pobjede. Nakon remija s Dinamom i Rijekom, uspio je skinuti skalp i Hajduku.

"Odličan derbi, pun ritma, trke. Zasluženo smo pobijedili. U prvom dijelu smo propustili dosta šansi, na kraju nas je Hajduk pritisnuo, i odlučili smo se braniti.

Čestitam svojim dečkima, psihološki je bilo teško, da smo izgubili malo bi se odmakli od vodećih ekipa. Ostavili su sve što su mogli i drago mi je da smo konačno slavili u derbiju", kazao je Skender, pa otkrio što je trebalo napraviti da se uguši Hajdukov napad:

"Htjeli smo zatvoriti centralu, znamo koliko znači Caktaš Hajdukovoj igri. Kada se njega zaustavi napravi se pola posla", podvukao je Skender.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više