Slovenski mediji: BBB uzorno navijali, Modrić pokopao Domžale

NAKON poraza Domžala od Dinama u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka, slovenski mediji kao glavnu zvijezdu Dinama i najzaslužnijeg za poraz njihovog prvaka istaknuli su Luku Modrića.

"Zagrepčani su kontrolirali igru, a domaćini su se razigrali tek na kraju utakmice", piše Delo. "I bez četiri standardna igrača Vedrana Ćorluke, Dine Drpića, Davora Vugrinca i Maria Mandžukića, pa čak i bez kažnjenog trenera Branka Ivankovića, Dinamo je pokazao da je kvalitetnija momčad", nastavlja Delo.

Posebno hvale Luku Modrića: "Još jednom je svoju ulogu potvrdio "motor" ekipe Luka Modrić, kojeg je bilo po cijelom terenu. Vrlo cijenjeni hrvatski veznjak bio je tvorac prvog hladnog tuša slovenskim igračima i navijačima. (...) U drugom je dijelu opet Modrić ohladio slovenske glave ulaskom u kazneni prostor, gdje ga je srušio Aljančić, a Modrić zabio iz jedanaesterca".

"Zloglasni Bad blue boysi uzorno navijali"

Slično se može pročitati u većini slovenskih medija, RTV Slovenija piše da je Modrić "alfa i omega Dinama, kapetan i najveća zvijezda".

"Svi su se bojali navijača, ali ne i zagrebačkog Dinama, koji je pobjedom ubio domžalske nade za treće pretkolo", piše RTV Slovenija. Dodatno su pohvalili i Bad blue boyse: "Zloglasni Bad Blue Boysi su se iskazali uzornim navijanjem".

Foto:I.L.

Pročitajte više