Soccer Globe: Cavenaghi u Liverpoolu, Kuyt u Hamburgu?

TIJEKOM siječnja sljedeće godine mogli bi se dogoditi pomalo neočekivani prijelazi, a u središtu pozornosti bi mogao biti engleski Liverpool.

Soccer Globe je najavio kako Liverpool nema ništa protiv prodaje nizozemskog nogometaša Dirka Kuyta, unatoč tome što je nekadašnji igrač Feyenoorda mnogo puta pogocima i asistencijama spašavao momčad s Anfielda.

Hamburg, trenutačno vodeća momčad Bundeslige, nekoliko puta je pokušavala stupiti u kontakt s Liverpoolom, a sve s namjerom da se domognu nizozemskog reprezentativca. No, Liverpool je uvijek odbijao razgovore na tu temu, međutim sve bi se moglo okrenuti u trenutku kada Argentinaca Fernando Cavenaghi dođe na Anfield.

Ovaj napadač Bordeauxa u čestim je kombinacijama za Liverpool, a njegova 22 pogotka prošle godine, kao i ovosezonskih 10 u samo devet nastupa impresionirali su čelnike Liverpoola.

Ako povremeni argentinski reprezentativac postane član Liverpoola, onda bi Kuyta daleko lakše pustili, te bi se Nizozemac u tom slučaju mogao pridružiti Mladenu Petriću i Ivici Oliću na sjeveru Njemačke.

Totalsport
Foto:AFP

Pročitajte više