LIGE PETICE

Solskjaer: Sad nas pljuju, a donedavno su nam govorili da smo najbolji

Foto: EPA-EFE

OLE GUNNAR SOLSKJAER otkrio je da ima potporu uprave Manchester Uniteda unatoč sve većim pričama kako je pitanje dana kada će dobiti otkaz.

Norvežanin je užasno ušao u sezonu s Unitedom sa samo dvije pobjede u šest premierligaških utakmica. Dok je u Engleskoj tek 15., u Ligi prvaka stoji puno bolje s dvije pobjede iz tri utakmice. Crveni vragovi su srušili PSG i Leipzig, da bi onda doživjeli debakl kod istanbulskog Bašakšehira gdje su izgubili 2:1, uz dva vrlo komično primljena gola.

"To je tako u najvećem i najjačem klubu na svijetu"

"Ako ja ne vjerujem u svoje vrijednosti i kvalitetu kao i kvalitetu mog stožera i igrača, tko će vjerovati? Ne raspadam se kao kula od karata zbog dva loša rezultata. Istina, to je korak unatrag, ali radi se prevelika stvar od toga što nismo zabili Chelseaju i Arsenalu. Još donedavno smo bili nešto najbolje viđeno zbog izvedbe protiv PSG-a i Leipziga. Moraš vjerovati, klub je bio vrlo pozitivan u smislu karaktera i vodstva", rekao je Solskjaer u najavi utakmice protiv Evertona pa nastavio:

"Uvijek sam vodio vrlo iskren i pozitivan dijalog s klubom. Uvijek su pokazali snažno vodstvo otkako sam ovdje. U Unitedu sam postao muškarac i naučio kako se nositi s pozitivnim i negativnim trenucima. Najbolji si kada pobjeđuješ i zadnja ti je utakmica kada izgubiš."

Napomenuo je kako je svjestan pritiska s kojim se svaki menadžer Manchester Uniteda mora nositi.

"Morate biti mentalno jaki. To je tako kada igrate u najboljem i najvećem klubu na svijetu."

United gostuje kod Evertona sutra u 13:30.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više