Barcelona

Sport: Igrači Barcelone ne vjeruju novom treneru, jako su zabrinuti

Foto: Guliver Image/Getty Images

"POSTOJE neke stvari koje igrači još nisu dobro shvatili ili ih mi ne objašnjavamo dobro", priznao je novi trener Barcelone Quique Setien nakon poraza u Valenciji (2:0).

Katalonski Sport javlja da mnogi igrači ne vjeruju u metode novog trenera i da sumnjaju da će Setien uspjeti na klupi Barcelone. 

"Igrači žele što prije shvatiti njegove ideje, ali su u ovom trenutku jako zabrinuti jer su svjesni kako to više nije pitanje dana. A oni znaju najbolje koliko je vrijeme bitno u nogometu. Na sredini smo sezone i klub je doživio nagle promjene, puno očitije nego što se očekivalo", piše Sport nakon tri utakmice u kojima je Setienova momčad zabila tri, a primila četiri pogotka.

Navodno su neki igrači nezadovoljni jer ne igraju na pozicijama koje nisu njihove prirodne, igraju na mjestima na kojima mogu napraviti više pogrešaka i štete momčadi pa im to stvara nelagodu.

"Još se vjeruje da Setienove metode mogu donijeti trofeje, ali ogromni problem je vrijeme. Momčad je razočarana katastrofama u Rimu i Liverpoolu prethodnih godina u Ligi prvaka i želi osvojiti Ligu prvaka, a to će u ovom trenutku biti teško."
 

Pročitajte više