Srna: Možda bi drukčije završilo da je Dinamo imao podršku kao Hajduk na Poljudu

ZANIMLJIVO je bilo pratiti situacije s kojima se na maksimirskom travnjaku sinoć susretao Darijo Srna. Bilo je tu slatkog podbadanja; Balaban mu se bacao pred noge u šesnaestercu, Mandžukić i Hrgović nekoliko su ga puta okrenuli, uz popratno aplaudiranje polupraznih tribina. Ovaj put nije zabio, ali je ipak odigrao solidnu utakmicu.

>Ima predaje!

>Rinat Ahmetov: I danas žalim što mi Mamić nije želio prodati Modrića i Eduarda

>Ivanković: Nismo mogli očekivati da ćemo Šahtaru stvoriti pet šansi

"Mnogi u Hrvatskoj proglasili su me bahatim, jer sam rekao da Dinamo nije moćan, da ne može zabiti. Na kraju se ispostavilo da sam bio u pravu. To nije bilo podcjenjivanje, nego realnost. Nama je bilo bitno samo da zabijemo pogodak, sve nakon toga bila je rutina", rekao nam je Srna na izlasku iz svlačionice.

"Bilo je perioda kad je Dinamo dominirao, ali pogodak koji smo zabili psihološki ih je uništio. Mi smo odlično pritiskali njihovu zadnju liniju, odradili smo svoj posao kako spada. Možda bi bila druga priča da je Dinamo imao podršku punog stadiona, kakvu će večeras imati Hajduk. Ovako se samo potvrdilo da je Šahtar bolja i iskusnija momčad. Drag mi je Dinamo, ali trebaju još puno napredovati da bi mogli igrati nogomet na nivou Lige prvaka."

Jedva je dočekao da ubere pobjedu na Maksimiru, jer taj mu je rezultat ujedno jamčio day off. I pravac - Poljud.

"Idem, jedva čekam. Bit ću na tribini i navijati od svega srca. Momcima želim sreću, pred njima je velika šansa..."

D.R.
Foto: M.P.

Pročitajte više