Srna: Nema bojkota jer ovo nije Mamićeva reprezentacija

Foto: Index 

DARIJO SRNA potvrdio je da se sastao s predstavnicima Torcide par dana uoči utakmice s Bugarskom. Navijači su od njega tražili da se pridruži bojkotu reprezentacije dok je vode Mamić i Šuker, koji su do sada mahnito odbijali ikakav dijalog s navijačima koje smatraju najvećim neprijateljima svoje vladavine. Ipak, čini se da u drastičnim vremenima pristaju i na kompromise, pa su dopustili sastanak kapetana i Torcide, koja je, pak, bila najglasnija u pozivu na smjenu Mamića i Šukera.

Oni koje je HNS do sada nazivao "ulicom", a koje je Šuker nedavno zamijenio plaćenim navijačima, sada su dobili priliku za privatni razgovor s igračima. Razlog tomu je bez sumnje i širenje akcije "Bojkot" koja je ujedinila desetke tisuća hrvatskih navijača širom zemlje i svijeta koji traže promjene u vrhu hrvatskog nogometa.

Srna je na sastanku s navijačima odbio povesti momčad u bojkot. Nije otkrio gdje se niti kada dogodio sastanak.

Nakon pobjede protiv Bugarske pred praznim tribinama navijači su opet bili dominantna tema.

"Nikad neće biti bojkota niti ga je ikada bilo. Sastanak se dogodio i o tome sam obavijestio momčad. Dogovorili smo se da ne idemo s tim u javnost, ali doznalo se. Mi smo na kraju pokazali da ovo nije Mamićeva nego hrvatska reprezentacija", kratko je rekao Srna. 

Kapetan Hrvatske najavio je da će o stanju oko reprezentacije govoriti nakon posljednje utakmice na Malti. 

 

Pročitajte više