Što se događa s Tudorom? Sukobio se s još jednim igračem, šokirao navijače pa napao najveću zvijezdu

Screenshot (Youtube)

IGOR TUDOR katastrofalno je počeo svoju epizodu na klupi najvećeg turskog kluba Galatasaraya.
 
Ne zna se što mu lošije ide u ovih 15 dana na klupi velikana iz Istanbula - rezultati ili odnos s igračima. 
 
Naime, u prve dvije utakmice osvojio je samo bod, a navijače posebno boli jučerašnji poraz u derbiju s Bešiktašem (0:1). Turski mediji još ranije su upozoravali da hrvatski stručnjak ne blista u derbijima jer je s Hajdukom u 10 okršaja protiv Dinama izgubio čak sedam puta.
 
Navijači su šokirani i njegovim odlukama prije utakmica. Prvo ih je zaprepastio izostavljanjem protiv Rizespora (1:1) Brume, 22-godišnjaka koji je ove sezone među najvažnijim igračima Galatasaraya. 
 
"Pogriješio je i ostao u Istanbulu", objasnio je tada Tudor svoj potez, a samo što je došla nova utakmica ponovno se uspio sukobiti s igračem.
 
Sada je svojom odlukom šokirao Martina Linnesa, kojeg je izbacio iz momčadi za derbi protiv Bešiktaša. Ljutiti nogometaš, kada je čuo Tudorovu odluku, odjurio je iz trening-kampa.
 
Zamijenio Sneijdera pa ga napao da je odigrao loše
 
Nakon poraza od Bešiktaša Tudora su navijači kritizirali što je iz igre izveo najveću zvijezdu Wesleya Sneijdera u trenucima kada je momčad lovila gol zaostatka. Tudor se brani kritiziranjem Sneijdera da je odigrao ispod svakog nivoa...
 
"Vraća se od ozljede i malo je trenirao, nekih 4-5 dana. Zbog toga nije odigrao dobro i morao sam ga zamijeniti."

Pročitajte više