STRAH PRIJE FINALA LP-a U REALU ZBOG RONALDA Zidane: Zabrinut sam

Foto: Guliver Image/Getty Images

IAKO  ovaj puta El Clasico nije imao nikakvu natjecateljsku težinu jer je Barcelona već osigurala naslov prvaka, dvoboj na Camp Nouu bio je dovoljno zanimljiv, a na kraju je završilo neodlučeno 2:2, premda je Real cijelo drugo poluvrijeme imao igrača više.
 
Prvi gol nije trebalo dugo čekati. Nakon lijepe akcije Barcelone mrežu je u 10. minuti zatresao Luis Suárez. No Real je brzo došao do poravnanja nakon pogotka Cristiana Ronalda u 15. minuti.
U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+3) problemi za Barcelonu jer je desni branič Sergi Roberto isključen zbog toga što je laktom udario Marcela. U poluvremenu trener Reala ostavio je na klupi Ronalda koji se žalio na ozljedu, a zamijenio ga je Marco Asensio.
 
26 ovog mjeseca u Kijevu Real i Liverpool će igrati finale Lige prvaka, a ne treba biti previše mudar i zaključiti da Madriđani s i bez Ronalda nisu ista momčad. Dovoljno za zabrinutost u Realu.
 
Portugalca su sinoć odmah nakon što je izašao iz igre pregledali klupski liječnici, a Zidane je nešto kasnije dao izjavu za medije u kojoj je objasnio u kakvom se stanju nalazi prva zvijezda Reala.
 
''Trenutačno stanje nije najbolje, ne osjeća se dobro, ali vjerujem da u pitanju nije ništa ozbiljno. Mislim da je zaradio samo udarac. Sutra će Ronaldo proći detaljne preglede pa ćemo znati više. Malo sam zabrinut, ali ne previše, uvjeren sam da će on igrati u finalu'', kazao je Francuz.
 

Pročitajte više