NBA

Strašna ozljeda zvijezde Celticsa: Imobilizirali mu vrat i iznijeli ga s terena

Foto: Screenshot (NBA)

DENVER Nuggetsi sinoć su svladali Boston Celticse 96:92, a pred kraj prvog poluvremena dogodila se zastrašujuća ozljeda Kembe Walkera zbog čega su zvijezdu Bostona morali iznijeti s terena.

Walker je u jednoj situaciji pokušao ukrasti loptu u obrani, no izgubio je ravnotežu i zabio se glavom točno u torzo svog suigrača. Odmah se srušio na teren i ostao nepomično ležati. Nekoliko trenutaka kasnije doktori su donijeli nosilo na teren, imobilizirali vrat Walkeru i iznijeli ga s terena.

Čim se tako nešto dogodi, sumnja se na najgore, ozljedu vrata ili kralježnice, ali Celticsi su nakon utakmice rekli kako Walker ima simptome kao da je pretrpio potres mozga. Ako nema oštećenja vrata ili kralježnice, ovo bi svakako bila dobra vijest, iako treba pričekati dodatne preglede.

ZBOG ZAKONSKIH RESTRIKCIJA I TV PRAVA SITUACIJU NE MOŽEMO PRIKAZATI U OVOM ČLANKU, ALI MOŽETE JE POGLEDATI KLIKOM NA OVAJ LINK

Nova vijest, 08:49:

Na Twitteru je objavljena informacija kako je Walker pušten iz bolnice, pridružit će se ostatku momčadi i ponovno će ga se pregledati sutra. Ovo je jako dobra vijest jer da je u pitanju ozljeda vrata ili kralježnice vjerojatno ga doktori ne bi pustili iz bolnice. Informaciju je javio novinar ESPN-a Tim Bonteps.

Pročitajte više