STVARA SE NOVA BARCA Na Camp Nou dolazi najbolji mladi igrač Nizozemske

Foto: Guliver Image/Getty Images

POSLJEDICE šokantnog ispadanja od Rome u četvrtfinalu Lige prvaka bit će vidljive već iduće sezone. Premda je Barca ove sezone uzela duplu krunu u Španjolskoj, podbačaj u Ligi prvaka natjerao je klupske čelnike da krenu u ozbiljan remont momčadi. Andres Iniesta od ljeta više neće igrati za katalonskog diva i želja uprave kluba da stvori novi vezni red logičan je slijed događaja.
 
Nakon Brazilca Arthura Mela iz Gremija, na Camp Nou stiže sjajni mladi veznjak Ajaxa Frenkie de Jong. Tu je informaciju danas objavio Barci blizak El Mundo Deportivo, a 20-godišnji veznjak u Kataloniju bi trebao stići na ljeto 2019. De Jonga i Mela Barca će službeno predstaviti tek idućeg ljeta jer, da to učine sad, Katalonci bi probili granice financijskog fair-playa za ovu sezonu i suočili bi se s kaznom UEFA-e.
 
El Mundo Deportivo tvrdi kako je postignut dogovor između Barcelone i Ajaxa, a ovim poslom prvak Španjolske iz igre je izbacio Manchester United i još neke klubove iz Premiershipa koji su također željeli Nizozemca.
 
Frenkie de Jong ove sezone nastupio je u 26 utakmica za Ajax, prošle sezone proglašen je najvećim talentom nizozemske lige, a njegova cijena na tržištu je sedam milijuna eura.
 

Pročitajte više