HNL

Subašić: Hoće li Hajduk biti prvak? Nisam čarobnjak da to znam

Foto: Robert Matić/Hajduk.hr

HAJDUK je u dva dana doveo dva velika imena i bivša hrvatska reprezentativca. Jučer je na Poljud stigao golman Danijel Subašić, a danas bek Dario Melnjak.

"Osjećaj je super, ne znam je li mi bolje prvi put ili sad. Kad dođeš negdje što voliš, cijeniš i poštuješ, ispunjen si. Lijepo se vratiti. Trenirao sam dosta, bilo je i dosta negativnih stvari. Dobio sam koronu, tata je umro, ružno sam se rastao s Monacom i zasitio sam se svega. Dobio sam dijete, počeo trenirati i drago mi je što sam se vratio kući, u naš klub", rekao je Subašić na druženju s novinarima na Poljudu, stadionu na koji se vratio nakon devet godina.

"Stigao sam kao podrška Kaliniću i mladim dečkima koji su tu. Ja ću davati maksimum kao i prije, a najmanji problem je izaći van i obući dres kad dođe prilika."

Osvrnuo se na ambicije Hajduka.

"Ambicije su tu uvijek velike, Hajduk uvijek cilja na najviše ciljeve i znamo što je prioritet. Ja sam tu mali kotačić da idemo svi skupa prema onome što želimo. Hoće li Hajduk biti prvak? Da ja to znam, nisam čarobnjak, ja bih to rekao. Mogu ti reći da će sutra biti petak."

Što se promijenilo od 2012.?

"Puno toga se promijenilo nabolje, lijepo je doći. Napravljeno je sve prema europskom standardu, lijepa je atmosfera. Znam neke dečke iz viđenja, ali s Kalom sam najbolji. Znaju li oni mene? Ako ne znaju, neka pogledaju na YouTubeu, hahaha."

Pročitajte više