Šuker: Hrvatska je na svakom stadionu gost. Pitajte zašto je tako

Foto: Pixsell, Getty Images/Guliver Image

U HNS-u je danas održana press konferencija uoči povratka nogometa na hrvatske travnjake.

Nogomet se vraća nakon gotovo tri mjeseca i to utakmicom polufinala Kupa koje se večeras u 20:15 (HTV 2) igra u Koprivnici između Slavena i Lokomotive.

Predsjednik Zdravstvene komisije HNS-a Dragan Primorac održao je poduže izlaganje o rezultatima projekta “Hrvatski model molekularne i serološke dijagnostike hrvatskih nogometaša u borbi protiv covida-19”, a nakon njega je o stanju u nogometu govorio Davor Šuker.

Novinarku Indexa zanimalo je kakva je, između ostalog, situacija sa stadionom i brine li ona Šukera. Podsjetimo, Maksimir je u potresu koji je 22. ožujka pogodio Zagreb teško oštećen i trenutačno nema uporabnu dozvolu.

"Jesmo, zabrinuti smo. Ako ne bude Maksimir, bit će neki drugi stadion. Mi smo uvijek igrali po cijeloj Hrvatskoj i na svim tim stadionima mi smo gosti. Volio bih da to malo ispitate. Gdje god dođemo, mi smo gosti", rekao je Šuker i nastavio:

"Gdje god dođemo, to nije naš stadion. To je trening, to je organizacija... Bilo bi prirodno da je drukčije i onda bi Hrvatski nogometni savez mogao više. Ali, nemojmo na ovaj prekrasan dan ulaziti u polemike", rekao je Šuker koji je nakon presice krenuo u Koprivnicu na utakmicu.

Pročitajte više