Supruga suca koji će nam danas dijeliti pravdu je Hrvatica

IAKO nam neće mnogo značiti, danas bi Hrvatska protiv Kazahstana mogla imati malu sudačku simpatiju. Naime, supruga pomoćnog arbitra Manuela Navarra je Hrvatica.

Švicarski trojac će Hrvatskoj, posljednji put prije kvalifikacija za Euro, dijeliti pravdu u nekoj službenoj utakmici. Claudio Circhetta će biti glavni sudac, dok će zastavama mahati Navarro i Beat Hidber.

Lidija Navarra je iz Vrbovca preselila u Švicarsku, tamo upoznala ovog profesora matematike i ravnatelja u školi te se udala. Par živi Zurichu. Lidija nije luda za nogometom, počela ga je pratiti tek nakon što je upoznala svojeg supruga koji kućni budžet popravlja dijeljenjem pravde na utakmicama Lige prvaka.

Navarro je Španjolac, ali ima švicarsko državljanstvo. Još jedan sudac, Talijan Roberto Rosetti ima veze s Hrvatskom, njemu je majka iz Vodnjana.

Mnogi će reći kako bi bilo puno bolje da Navarro sudi utakmicu Andore i Ukrajine, ali što se može. Neka se naša reprezentacija pobjedom oprosti od ovog ciklusa (i Bilića?). Možda nam Navarro malo pomogne i zažmiri kad Mandžukić nekoliko centimetra, vrhom nosa, bude u zaleđu.

Pročitajte više