Sutrašnju utakmicu Varteks - Dinamo policija ocjenjuje visoko rizičnom

SUTRAŠNJU nogometnu utakmicu NK Varteks i NK Dinamo 3. kola Lige za prvaka u Varaždinu, na kojoj se očekuje dolazak velikog broja domaćih i gostujućih navijača, Policijska uprava Varaždinska ocjenuje kao javno okupljanje visokog sigurnosnog rizika.

Na osiguranju utakmice odnosno, u svrhu osiguranja javnog reda i mira i sigurnosti gledatelja te u cilju zaštite građana i imovine, Policijska uprava Varaždinska angažirat će dovoljan broj policijskih službenika.

Tijekom odigravanja utakmice policijski će službenici provoditi video nadzor kako bi utvrdila i identificirala eventualne prekršitelje javnog reda i mira koji će odmah biti privedeni sucu za prekršaje, kaže se u priopćenju Policijske uprave Varaždinske.

Najavljeno je da će se sutra u 16 sati zatvoriti dionica Zagrebačke ulice na dijelu od Supilove do Gospodarske, a promet će se odvijati zaobilazno kroz naselje Biškupec. Policija moli sve stanare Zagrebačke ulice koji na navedenoj dionici parkiraju svoja vozila uz kolnik da koriste parkirališta iza stambenih zgrada, podalje od kolnika kojim će se kretati navijači.

Sve posjetitelje i navijače policija moli da, ako je moguće, na utakmicu dođu pješice, a u slučaju dolaska osobnim vozilom da parkiraju na prostoru autosajma "Varteks" u Biškupečkoj ulici. Normalizacija prometa očekuje se oko 21 sat, stoji u priopćenju koje je potpisao načelnik Policijske uprave Varaždinske Dražen Vitez.

Pročitajte više