Transferi

Sve je dogovoreno, Josip Drmić odlazi u Dinamo?

Foto: Slavko Midzor/Pixsell

DINAMO je, čini se, pronašao napadača za sljedeću sezonu. Josip Drmić, 29-godišnji napadač koji igra u Rijeci na posudbi iz Norwicha, trebao bi sljedeće sezone predvoditi napad hrvatskog prvaka.

Drmiću u lipnju istječe ugovor s engleskim Norwichem, imao je ponudu za ostanak u Rijeci, ali dogovorio se s Dinamom, otkrivaju Sportske novosti. U Rijeci je u 50 nastupa postigao 26 golova i to mu je najuspješniji klub u kojem je igrao u karijeri. Za Zurich je zabio 25 golova, Nurnberg 17, Borussiju Monchengladbach sedam, a za Bayer šest. Norwich ga je kao slobodnog igrača doveo prije tri godine iz Monchengladbacha, ali u Engleskoj se nije snašao i postigao je samo tri pogotka. 

"Josip je svojim dosadašnjim igrama pokazao da je kvalitetan igrač, ali to sad nije tema, fokus je na utakmici. A kad sve prođe, kad završi sezona, onda ćemo pričati o potencijalnim pojačanjima, odlascima, dolascima", rekao je nedavno prije okršaja s Rijekom Dinamov trener Željko Kopić.

U Dinamu bi Drmić vjerojatno bio udarni ofenzivac budući da bi klub ovog ljeta mogli napustiti Bruno Petković i Mislav Oršić. Ove sezone je kao kapetan Rijeke postigao 16 golova u hrvatskoj ligi i drugi je strijelac lige iza Marka Livaje (22).

Pročitajte više