TRANSFERI

Brozovićev transfer propao u zadnjim satima prijelaznog roka. Talijani donose detalje

Foto: EPA

LA GAZZETTA DELLO SPORT piše da je transfer Marcela Brozovića (28) u PSG propao u posljednjim satima prijelaznog roka u listopadu.

PSG i Inter sve dogovorili

Hrvatski veznjak bio je nadomak odlaska u redove francuskog prvaka nakon što je ozbiljno narušio odnose u klubu zbog svog ponašanja kada je napravio nevjerojatnu scenu u jednoj milanskoj bolnici u srpnju.

Talijani pišu kako su Inter i PSG dogovorili razmjenu veznjaka - u Milano je trebao sletjeti Argentinac Leandro Parades, a Brozović bi preselio u Pariz.

"On je praktički bio bivši igrač Intera, ali dogovor je propao zadnjeg dana", tvrdi Gazzettin izvor.

Podsjetimo, Brozović je u srpnju furiozno ušao u milansku bolnicu zbog prijatelja koji je lakše ozlijedio nogu. Htio je ubaciti svog 42-godišnjeg prijatelja preko reda, unatoč brojnim drugim pacijentima s puno većim problemima. Policija je tada morala intervenirati, a Brozoviću to nije bio prvi incident jer se ranije pod utjecajem alkohola vozio Milanom.

Inter ga se samo htio osloboditi

Brozović prema Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura, a Paredes duplo manje. To također sugerira da je Inter poduzeo sve kako bi se što lakše oslobodio problematičnog veznjaka koji je na kraju ostao u klubu.

Brozovićev ugovor s Interom traje do lipnja 2022.

Ove sezone hrvatski veznjak ima 11 nastupa u kojima je jednom zabio i asistirao u ukupno 677 odigranih minuta. Paredes, 26-godišnji argentinski reprezentativac, za PSG je nastupio devet puta i odigrao 514 minuta bez konkretnog učinka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više