Talijani pišu o džentlmenskom dogovoru Modrića i predsjednika Reala

Foto: Frank Robichon/EPA

LUKA MODRIĆ sve je bliži transferu u Inter. Rijetko tko je mogao očekivati da će Modrić napustiti Real ovog ljeta, ali nakon odlaska Cristiana Ronalda iz Madrida, sve se promijenilo. 

Modrić, pišu talijanski mediji, traži novi izazov, a u ovom trenutku gotovo nema većeg izazova od toga da kao ključni igrač Intera pokuša prekinuti dominaciju Juventusa u Italiji.

Sky Sports javlja da će se u narednim danima sastati Modrić i predsjednik Reala Florentino Perez. Očekuje se da Modrić zatraži transfer, iako je Perez ranije poručio da ga je spreman prodati samo za 750 milijuna eura, koliko iznosi odštetna klauzula u njegovom ugovoru s Realom.

Talijani pišu i da između Modrića i Pereza postoji džentlmenski dogovor prema kojem bi hrvatski nogometaš lako mogao napustiti Real ako bude nezadovoljan ili dobije zanimljivu ponudu. Sličan dogovor imali su Ronaldo i Perez pa se Portugalac ovog ljeta preselio u Torino. Taj dogovor i sjajan odnos između Modrića i Pereza najveća je nada za Inter u realizaciji ovog posla. 

Navodno bi Modrić u Interu u četiri godine zaradio 46 milijuna eura, a Real bi dobio 40 milijuna eura odštete za 32-godišnjeg kapetana hrvatske reprezentacije.

Pročitajte više