HRVATSKI NOGOMETAŠI

Talijani: Vezni red Reala išao se slikati. Onda je Modrić pokazao koliki je manijak

Foto: EPA-EFE

REAL MADRID u europskom je superkupu u Helsinkiju pobijedio Eintracht Frankfurt i osvojio prvi trofej sezone. Golove za Madriđane postigli su David Alaba u 37. i Karim Benzema u 65. minuti, ali igračem utakmice proglašen je Casemiro, koji je asistirao za prvi gol, pogodio gredu i odradio standardno fantastičan posao u destrukciji protivničke igre.

Luka Modrić je ponovno bio na visini zadatka. Nakon susreta je izjavio da se osjeća puno mlađe od onoga što mu piše u osobnoj iskaznici. Talijanski Corriere dello Sport primijetio je jedan detalj prilikom proslave trofeja koji smatraju posebno neobičnim i upečatljivim.

U tekstu pod naslovom "Neobična priča iza Modrićevog superkupa: Opsjednutost detaljima" piše: "Modrić, Casemiro i Kroos: ovo je vezni red koji je ispisao i nastavlja pisati povijest Real Madrida te se još uvijek nije umorio od skupljanja trofeja. Svaki put kada Blancosi osvoje naslov, titularni vezni red mora pozirati na fotografiji s peharom, a to je ponovno učinio s europskim superkupom.

U videu Asa možemo vidjeti opsjednutost Hrvata redoslijedom za slikanje, pri čemu je Brazilac u sredini, Nijemac lijevo i on, bivša Zlatna lopta, desno. Modrić se pokazao kao manijak za red i izvan terena, pa čak i ovaj, sad već povijesni kadar, treba njegovu režiju."

Pročitajte više